Млада Гвардия - Изработка на машини и съоръжения

  • български
  • English

Млада гвардия ООД е дружество с ограничена отговорност създадено в град Хасково.

Компанията е специализирана в проектирането, изработка, монтаж и сервиз на машини и съоръжения за хранително вкусовата , винарската, тютюневата промишленост и други. Офисът на фирмата се намира в град Хасково.

Фирмата е създадена с мисията да предлага най-доброто на своите клиенти, да произвежда продукти, които да отговаря на всичките им изисквания и нужди.

Фирма Млада Гвардия ООД предлага на своите клиенти машини и съоръжеия за подготвителните цехове и  съоръжения за тютюневата промишленост, разсадосадачни машини и сушилни, линии за етерични масла, мелници за нуждите на хлебопроизводството, различни видове нестандартно оборудване и разнообразие от транспортни съоръжения.

Предлаганите от фирма Млада Гвардия ООД машини и съоръжения се реализират освен в България и в Беларус, Русия, Молдова и други държави.

Млада Гвардия ООД разполага със собствена производствена база, която е оборудвана с последни технологии, отговарящи на всички Европейски изисквания. В дружеството работи голям екип от специализирани кадри с богат опит в своята практика.